Förstå framtiden först

Lediga tjänster

Lediga tjänster

IT-tekniker sökes

Just nu söker vi en Onsite-tekniker som även till en viss del kan åka runt till Trivectors olika lokaler och kunder som konsult för Experis IT. Trivector söker nu dig som har mer eller mindre erfarenhet av rollen, men framförallt har rätt driv. Välkommen in till en genuin och trevlig miljö där kunden står i fokus. Detta är ett uppdrag för dig som trivs i en omväxlande miljö och beredd att hugga i där det behövs.

Läs mer om tjänsten och hur du söker.

Managementkonsulter sökes

Som konsult är du djupt involverad i våra uppdragsgivares vidareutveckling – alltid med starkt fokus på hållbara och användbara processer. Du kommer att arbeta som projektledare, projektmedarbetare, utbildare och rådgivare. Initialt kommer du att arbeta tillsammans med seniora konsulter för att på så vis lära dig våra arbetsmetoder och förhållningssätt. Utöver att arbeta i uppdragen kommer du även att vara delaktig i försäljningsprocessen samt i våra marknadsföringsaktiviteter.

Vi kan garantera att du kommer att få intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du har kul på jobbet och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor. Till detta kan läggas att arbetet vi utför är riktigt meningsfullt och att vi gör skillnad. En härlig känsla att gå hem med efter arbetsdagen! Givetvis har vi även bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att höra av dig snarast möjligt, dock senast den 15 april.

OBS!! Ansökningstiden är förlängd till den 6 maj!

Läs mer om tjänsten och hur du söker i annonsen.

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan.
Trivector Traffic:
Christer Ljungberg, 010-456 56 01
Trivector System:
Klas Odelid, 010-456 57 03
Trivector LogiQ:
Anders Ljungberg, 010-456 57 81