Förstå framtiden först

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Managementkonsulter sökes

Som konsult är du djupt involverad i våra uppdragsgivares vidareutveckling – alltid med starkt fokus på hållbara och användbara processer. Du kommer att arbeta som projektledare, projektmedarbetare, utbildare och rådgivare. Initialt kommer du att arbeta tillsammans med seniora konsulter för att på så vis lära dig våra arbetsmetoder och förhållningssätt. Utöver att arbeta i uppdragen kommer du även att vara delaktig i försäljningsprocessen samt i våra marknadsföringsaktiviteter.

Vi kan garantera att du kommer att få intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du har kul på jobbet och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor. Till detta kan läggas att arbetet vi utför är riktigt meningsfullt och att vi gör skillnad. En härlig känsla att gå hem med efter arbetsdagen! Givetvis har vi även bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att höra av dig snarast möjligt, dock senast den 10 april.

Läs mer om tjänsten och hur du söker i annonsen.

Talangfulla trafikkonsulter sökes!

Trivector har många spännande uppdrag och behöver omgående bli fler talangfulla och engagerade medarbetare med drivkraften att vilja förstå framtiden först. Såväl nyutbildade som mer erfarna experter. Till samtliga våra kontor – Lund, Göteborg och Stockholm.

Du är civilingenjör inom väg- och vatten, samhällsbyggnadsteknik, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag och kunder.

Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt och expansivt företag, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi som utformning och praktisk trafikplanering.

Läs hela annonsen.

Är du intresserad av att arbeta hos oss mailar du din ansökan senast den 26 mars till trafikkonsult@remove-this.trivector.se.

Säljassistent sökes

Arbetet som Säljassistent är en deltidstjänst om 80% och har fokus på vår utbildningsverksamhet. Du kommer att ansvara för kundkontakter och försäljning, uppdatering av vårt CRM-system, administration av kursanmälningar samt arrangemang av utbildningar och andra möten. Du kommer även att vara behjälplig vid framtagning av marknadsföringsmaterial. Du rapporterar till vår Försäljningschef och kommer också att assistera honom med uppföljning och utvärdering av genomförda aktiviteter.

Vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt och befattningen är ett föräldravikariat till och med den 31 december 2017.

Läs mer om tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Camilla Hefvelin på Clienta Kompetensförsörjning och du är välkommen att skicka din ansökan och CV till camilla.hefvelin@remove-this.clienta.se.

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan.
Trivector Traffic:
Christer Ljungberg, 010-456 56 01
Trivector System:
Klas Odelid, 010-456 57 03
Trivector LogiQ:
Anders Ljungberg, 010-456 57 81