Förstå framtiden först

Nyhet

Välkommen på seminarium: Kollektiva transporter – så mycket mer än kollektivtrafik

Vi bjuder in kunder & samarbetspartners till en heldag med spännande föredrag, intressanta paneldiskussioner och chans att mingla med folk i branschen! 15/9 i Lund.

Att dela är en av samhällets hetaste trender just nu. Delningsekonomi är på allas läppar och såväl myndigheter som näringsliv och gräsrötter ser stor potential i en ökad tjänsteorientering. Men vad är det egentligen som är nytt? På årets Grandseminarium vill vi lyfta frågeställningar, ge nya insikter och inspiration, möjlighet till samtal och diskussion. Som vanligt tar vi utgångspunkt i såväl aktuell forskning som praktik och konkreta exempel. Som talare medverkar experter, inbjudna gäster och såklart våra egna forskare och konsulter.

Vi kommer bland annat att prata om vad vi kan lära av kollektiva transporter i Frankrike, vad som är så super med superbussar, lånecykelsystemens ABC, bilpool i hyran och nya former av bilanvändning där vi delar på nya sätt.

Dessutom kommer Anders Wijkman, Miljömålsberedningen prata om att teknik och ändrad livsstil i kombination kan rädda klimatet.

Se fullständigt program

Välkommen med din anmälan!

Kategori

Taggar

Nyhetsarkiv