Förstå framtiden först

Nyhet

Visa video utomhus som syns i solen

DSK™ – En ljusstark Digital Signage nyhet för utomhusbruk

Att kunna visa information och rörlig media på digitala bildskärmar i utomhusmiljö intresserar allt fler företag och myndigheter. Begränsningen har tidigare varit att bildskärmar inte kunnat placeras i direkt solljus på grund av att de är för ljussvaga och inte tålt värme tillräckligt bra. Nu är detta inte längre något hinder. Trivector har tagit fram extra ljusstarka bildskärmar för utomhusbruk.

Serien av kapslingar kallas för DSP och säljs till kunder som exempelvis Trafikverket, Skånetrafiken och Västtrafik. Bildskärmarna finns i storlekarna 46-55” med LED-bakgrundsbelyst LCD, som har en ljusstyrka på 2500 respektive 5000 candela jämfört med tidigare 700 som max.

Infopelare senaste tillskottet

DSK är en infopelare som kan utrustas med den senaste tekniken för att kunna visa högkvalitativt Digital Signage innehåll. Infopelaren har motsvarande egenskaper som Trivectors DSP-serien men placeras golvmonterad. DSK skapar goda förutsättningar att visa infotainmentmaterial i det offentliga rummet, både utomhus och i ljusutsatta inomhusmiljöer. DSK-skåpets bildskärm är på 55” och har en ljusstyrka 2500 candela alternativt 700 beroende på om den skall placeras utom- eller inomhus.  Den är även utrustad med dator som anpassas efter det material som skall visas. För styrning av fläkt- och bakgrundsljus används Trivectors egenutvecklade energisparkort TriControl som gör att skylten inte lyser mer än nödvändigt, speciellt under dygnets mörka timmar.

Förstärkt varumärkesprofilering

Trivector har i över 20 år kunnat erbjuda vandal- och klimatsäkrade kapslingar. Nu märker vi ett allt större intresse från kunder att kunna använda digitala bildskärmskapslingar/skåp tillsammans med en varumärkesmodul, för att tydliggöra avsändaren. I samverkan med Accus i Malmö kan vi nu erbjuda skräddarsydda varumärkesmoduler. Allt från materialval till ljussättning av varumärkesmodulen görs i enlighet med de grafiska riktlinjer som kunden har.

Mer information

För mer information, vänligen kontakta P-O Diderot, 010-456 57 16.

Kategori

Taggar

Nyhetsarkiv