Förstå framtiden först

Möt oss här

A sustainable tomorrow

Evenemanget har redan genomförts.

A Sustainable Tomorrow flyttar gränser. Vi vill bidra till en bättre morgondag och skapa fler affärsmöjligheter för dig.

Årets hållbarhets- och framtidskonferens den 2/8 är unik i Skandinavien. Anmäl dig här innan platserna tar slut: http://www.granslosamoten.se/sv/event/a-sustainable-tomorrow-2017.aspx

För första gången sedan 2014 finns Fredrik Reinfeldt och Anders Borg på samma scen i en tid då världens hälsotillstånd mer än någonsin behöver förklaras. Vi har fått tre Skandinaver direkt från USA som är uppmärksammade internationellt och ligger i framkant i dessa frågor: Frans Johansson, Soulaima Gourani och Jakob Trollbäck. Det svenska hovet är representerat för andra året i rad genom H.K.H. Prinsessan Sofia, vilket tillsammans med en stor mediebevakning visar på vikten av handling kopplad till de Globala målen.

Vi presenterar nu en unik möjlighet för dig som deltar. Vi har engagerat några av landets främsta coacher som leder en workshop efter lunchen kl 14.30 där samtal och arbetsgrupper lägger grunden för konkreta handlingar. Allt för att du ska kunna bidra till en mer hållbar morgondag samt få nya affärsidéer med dig hem! Läs mer och anmäl dig nedan.
Think, Talk and Do together!

Bland talarna finns, bland flera andra: Christer Ljungberg och Björn Wendle från Trivector Traffic.

Praktisk information

Datum

Start: 2017-08-02 - 09:00
Slut: 2017-08-02 - 14:30

Plats

Båstad
Kyrkogatan 2

Kontakt

Annan arrangör


Anmälan ej möjlig pga att det inte finns några lediga platser, anmälningstiden har gått ut eller så är arrangören någon annan än vi själva.