Förstå framtiden först

Möt oss här

Frukostseminarium - Dags att förändra hur din verksamhet förändras, Göteborg

Att förändra verksamheten är en utmaning med osäkert utfall för de flesta organisationer. Historien har vant oss vid att förändring sker diskontinuerligt och ofta projektbaserat. Och om man väl kommer i mål så kan man andas ut, det dröjer till nästa utmaning. Men numera kommer behovet av förändring oftare och oftare, så ofta att man behöver kunna hantera en verksamhet i ständig förändring.

För att bli bättre på att genomföra förändringar har många studerat förändringsledning. Området är fullt av värdefull kunskap men också en del som gått ur tiden. Redan begreppet förändringsledning speglar ett förlegat synsätt. Få antas veta vad som är rätt och nu ska ”fåren” ledas i rätt riktning. Men driver man förändring uppifrån-och-ner så riskerar agerandet att bli reaktivt och långsamt. Så hur skapar man förutsättningar för en verksamhet som förändras mera naturligt och med större delaktighet?

Verksamheter behöver utveckla sin förmåga att förändras. Under 60 minuter ger vi dig en användbar mix av klassiska angreppssätt med bibehållen relevans blandat med en del av det senaste inom förändring av verksamheter.

Praktiska detaljer: 

Frukost serveras kl.7.30, seminariet börjar kl.8.00. 

Seminariet är kostnadsfritt men dyker du inte upp utan avanmälan 24 timmar innan seminariet faktureras 495 kr (exkl. moms).

Praktisk information

Datum

Start: 2017-09-29 - 07:30
Slut: 2017-09-29 - 09:00

Plats

Göteborg
Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg

Kontakt

Christina Eliasson

E-post: christina.eliasson@trivector.se
Telefon: 010-4565779

Anmälan

Obligatoriskt fält