Förstå framtiden först

Möt oss här

Trivector frukostseminarium: Så blir din verksamhets processer bättre

Evenemanget har redan genomförts.

Uppgradera arbetet med verksamhetens processer – använd 2017 års version!

Oavsett bransch utsätts verksamheter för ett stort omvandlingstryck. Förklaringen är välbekanta trender som digitalisering, global konkurrens och kunder med mer makt än någonsin. Kunderna är välinformerade, jämför alternativen, förväntar sig individanpassade lösningar, bestämmer sig sent, ställer stora krav på en såväl snabb som felfri leverans och delar information om sina upplevelser, särskilt effektivt om de är negativa.

Verksamheter förväntas leverera än mer värde med ännu mindre resurser. För att hantera utmaningen är det nödvändigt att rikta en del av uppmärksamheten på verksamhetens processer. Använder din verksamhet den senaste kunskapen när ni leder och förbättrar verksamhetens processer?

Som författare till succéboken Processbaserad verksamhetsutveckling och VD för Trivector LogiQ vill jag bjuda in dig till ett kostnadsfritt frukostseminarium där du får ta del av en inspirerande presentation kring utvecklingen inom processområdet och hur du och din organisation kan dra nytta av denna.

Oavsett om du jobbar med processrelaterade frågor eller inte (egentligen gör alla det, men alla vet inte om det) så kan den senaste kunskapen hjälpa dig och din organisation. Och den senaste kunskapen, den kan du få presenterad i komprimerad form av mig! Kunskap som gör arbetet med processerna mer lönsamt och effektivt men också enklare och roligare.

Anmäl dig till seminariet – du kommer att få konkreta råd om hur din verksamhet uppgraderar till 2017 års version av framgångsrik processbaserad verksamhetsutveckling.

Tid: 15/2 kl. 08.00-09.00 (frukost serveras från 07.30)
Plats: Elite Stadshotellet Växjö, Kungsgatan 6, Växjö

Praktisk information

Datum

Start: 2017-02-15 - 08:00
Slut: 2017-02-15 - 09:00

Plats

Växjö
Elite Stadshotellet Växjö, Kungsgatan 6

Kontakt

Trivector LogiQ

E-post: TrivectorLogiq@trivector.se
Telefon: 010-456 56 00
Anmälan ej möjlig pga att det inte finns några lediga platser, anmälningstiden har gått ut eller så är arrangören någon annan än vi själva.