Förstå framtiden först

Möt oss här

Trivector: Frukostseminarium, Visar era mätningar och rapporter verkligen hur det går för verksamheten? (Göteborg)

Evenemanget har redan genomförts.

Att mäta verksamheten och skapa rapporter är inte samma sak som att förstå och få underlag för styrning. Mäter ni verkligen rätt saker?

Det är vanligt att verksamheter sätter mål, och följer upp dem, per avdelning eller funktion. Resultaten kan bli att alla avdelningar/funktioner lever upp till sina mål, samtidigt som kunderna är missnöjda. Ibland kan kunden vara helt säker på att aldrig återvända, samtidigt som avdelningscheferna är helt säkra på att de har gjort ett bra jobb.
Att mäta processer innebär att få kontroll över vilket värde vi skapar och förstå verksamheten ur kundens perspektiv. Det ger dig oss också möjligheter att styra och utveckla din verksamhet mot att skapa mer värde för kunderna/mottagarna – om du vill.

Vill du höra mer om möjligheter att mäta för att styra och leda, (och vanliga fällor på vägen) är du varmt välkommen på frukostseminarium hos Trivector LogiQ.

Tid: 10 november kl 08:00-09:00 (frukost från 07:30)
Plats: Clarion Collection Hotel Odin, Odinsgatan 6, Göteborg

Seminariet är kostnadsfritt men dyker du inte upp utan avanmälan faktureras 495 kr (exkl. moms).

Vi har ett begränsat antal platser, så boka gärna din plats så snart som möjligt. Vid överbokning kommer vi att prioritera representation från olika organisationer.

Praktisk information

Datum

Start: 2016-11-10 - 08:00
Slut: 2016-11-10 - 09:00

Plats

Göteborg
Clarion Collection Hotel Odin, Odinsgatan 6

Kontakt

Trivector LogiQ

E-post: TrivectorLogiq@trivector.se
Telefon: 010-456 56 00
Anmälan ej möjlig pga att det inte finns några lediga platser, anmälningstiden har gått ut eller så är arrangören någon annan än vi själva.