Arbetsmarknadsmässa: VARM

24 november
Hållbara transporter
Webbinarium

Vi kommer som vanligt delta på årets arbetsmarknadsmässa för studenterna på V- och Æ-sektionen vid Chalmers Tekniska Högskola. VARM-mässan är en stor möjlighet för studenterna att hitta ett exjobb, sommaranställning, praktikplats eller bara få en bild av er företagen som ställer ut. I år är mässan digital.

Planeringen inför årets mässa kastades omkull fullständigt på grund av utbrottet av Covid-19 och gjorde att vi i projektgruppen fick ställa in våra planer på en miljödiplomerad fysisk mässa med bankett och istället söka efter alternativa lösningar. Vi är trots förändringarna väldigt nöjda med det format vi kommit fram till och kan med glädje meddela att VARM-mässan 2020 kommer att genomföras i vår app och digitalt på Graduateland.com. Det är en lösning som vi känner ger utställare och studenter samma möjlighet till personliga möten samtidigt som flera nya spännande funktioner öppnas upp.

Exakt hur detta påverkar våra utställare står under fliken VARM 2020.

Genom att digitalisera mässan kommer vi inte kunna miljödiplomera mässan i år. VARMs fokus på hållbarhet kommer givetvis att fortsätta ändå och mer om våra tankar kring hållbarhet hittar ni under fliken Hållbarhet.

VARM görs möjligt tack vare 8 hårt ideellt arbetande studenter på respektive sektioner och jag är enormt stolt och glad över att få vara delaktig i detta arbete med så engagerade och inspirerande personer. Jag skulle vilja rikta ett stort tack till projektgruppen som trots svåra omständigheter jobbar så hårt för att VARM ska bli möjligt.

Mer information