Framtidsseminarium: Är du slav under digitaliseringen eller är du med och leder den?

29 januari
Hållbara transporter
IT-system
Verksamhetsutveckling
Lund

Välkommen till ett framtidsseminarium om digitalisering och hur vi får digitaliseringen att skapa värde för staden, verksamheten och dig.

Är du slav under digitaliseringen eller är du med och leder den

Vi inleder med ett inspirationsföredrag av Darek Haftor (presentation nedan) med följande paneldiskussion. Därefter bjuder vi på två parallella spår:

  • Digitaliseringen av transportsystemet händer nu – så styr vi i hållbar riktning (Emeli Adell och Christer Ljungberg)
  • Kundfokus, processer och innovationsmod – är din verksamhet rustad för digitalisering? (Mikael Elvander och Anders Ljungberg)

Vi avslutar dagen med mingel och after work.

Darek Haftor

Digitalisering: vad, varför och hur? (med Darek M. Haftor)

”Digitalisering” är ett av de mest använda modeorden just nu! Men vad är ”digital teknik”, egentligen? Och varför ska den användas? Vilka värden kan den ge en verksamhet? Och vad karaktäriserar en verksamhet som lyckas med en framgångsrik transformation, dvs. införande av digital teknik?

Paneldiskussion: Linus Eriksson, trafikdirektör Skånetrafiken, Åsa Melvanius, digitaliseringschef Lunds kommun, Patrik Hylta, product manager Connected Package Tetra Pak samt Darek M. Haftor.

Darek M. Haftor är professor i Informatik vid Uppsala universitetet och vid Linnéuniversitet där han är forskningsledare för en grupp forskare som söker svar på frågan: hur ska digital teknik användas för att skapa värden, framförallt ekonomiska värden? Darek är också rådgivare till företag och offentliga organisationer avseende dess försök att digitalisera verksamheten.

Anmäl dig senast 17/1 2020. Först till kvarn. Vi har begränsat antal platser.

Sprid gärna inbjudan till dina kollegor.

Seminariet till för våra kunder och samarbetspartners.
Seminariet är kostnadsfritt, men dyker du inte upp utan avanmälan 24 timmar innan faktureras 495 kr (exkl. moms).