Hållbar verksamhetsutveckling med agil metod, Lund

20 mars
Verksamhetsutveckling
Lund

Omställningen till ett hållbart samhälle är en av verksamheters största utmaningar. Stor omställning kräver tung strategi – tänker många. Men eftersom vi saknar facit och manual till framtiden riskerar välskrivna och ambitiösa planer snabbt att bli trögrörliga och irrelevanta. Istället spås morgondagens vinnare karaktäriseras av flexibilitet, anpassningsförmåga och att snabbt kunna reagera på förändring.

Samarbete_1200x627

Vi bjuder in till frukostworkshop där du får vara med och diskutera dina utmaningar och testa på hur ett processbaserat verktyg och agil metod kan användas för att utveckla verksamheter i mer hållbar riktning.

Våra experter kommer att dela med sig av sina erfarenheter och berätta om de vanligaste utmaningarna som många verksamheter brottas med. Sen jobbar du tillsammans med oss och andra yrkesverksamma i liknande situation för att hitta lösningar.

Workshop i Lund 20/3 – Hållbar verksamhetsutveckling med agil metod.

Tider:
Frukost o mingel från 07.30-08
Workshop 08-09.30

För att skapa bästa möjliga upplevelse är antalet platser begränsat till 25 personer. Workshopen är fullbokad. Vill du ställa dig i kö för reservplats, vänd dig till Mattias Andir. Seminariet är kostnadsfritt, men dyker du inte upp utan avanmälan 24 timmar innan faktureras 495 kr (exkl. moms).

Anmäl dig nu!