Mobility management och beteendeförändring för hållbar omställning

27 augusti
Hållbara transporter

Vi står inför en stor utmaning med den omställning som behöver göras för att nå våra klimatmål. Då krävs inte bara förändring av bränsle och teknik, utan även beteendeåtgärder spelar en stor roll.

Beteendepåverkan krävs på flera plan, och bland annat samverkan kommer att bli viktigt för att nå effekter på högre nivå. Beteendeförändring och däribland arbete med mobility management är med andra ord viktigare än någonsin!

På webbinariet presenterar vi ny kunskap, forskning och hur praktisk erfarenhet kan användas för att göra mobility management ännu mer värdeskapande. Vi för också en diskussion om hur vi på bästa sätt kan ta med oss våra goda beteenden från Coronatiden som ett led i klimatomställningen.

Våra medarbetare Caroline Ljungberg Toulson och Caroline Mattsson medverkar.

Varmt välkommen!

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickas ut dagen innan webbinariedatum.

Du kommer ha möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi kommer skicka länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt och till för våra kunder, presumtiva kunder och samarbetspartners.

Tipsa gärna dina medarbetare om webbinariet!

Klimatår 2020!

Bara 10 år kvar… nu gör vi 2020 till klimatår! Vi sätter särskilt fokus på en hållbar klimatomställning. Antar du utmaningen tillsammans med oss?

Mer om klimatåret 2020 >>