Lyckas med digital workshop

2020-03-25
Hållbara transporter
Beteende
digitalisering
Hållbarhet
Klimat

Med Coronavirusets framfart står vi just nu inför många nya utmaningar, där vi inte kan eller vill träffas som vi annars gör. Vårt fokus är på att ställa om, istället för att ställa in. Många av vårens kurser och events har därför digitaliserats. Bortsett från elaka virus, lever vi i en tid där vi mer och mer digitaliserar oss och våra möten. En digital workshop kan vara ett sätt att spara både tid och resor, och i en förlängning vårt klimat.

digital workshop

Vad innebär en digital workshop?

En digital workshop är precis vad det låter som, en workshop via ett digitalt verktyg. Det innebär att du som deltagare kan vara med oavsett var du befinner dig, så länge du har internetuppkoppling. Vi på Trivector använder oss av mötesverktyget Zoom, och du behöver inte ha ett eget inlogg eller ladda ned programvara för att vara med. I Zoom finns till exempel stöd för att dela upp i grupper och göra gruppövningar, att jobba på digitala whiteboards, interaktion i chat, dela dokument med mera. Det flesta vanliga workshoptekniker går att tillämpa, med rätt ledning och förkunskap.

Vi hjälper dig

Om du önskar genomföra en digital workshop kan vi hjälpa dig med samtliga förberedelser, precis som inför en vanlig workshop. Det enda du egentligen måste göra är att välja de som ska medverka på workshopen, men såklart gör vi mer än gärna förberedelser och genomförande i nära dialog med dig som ansvarig beställare. Utöver workshop- och övningsledare bemannar vi också workshopen med en teknikansvarig konsult, en utbildad person som förbereder och ger teknisk support under hela workshopen till alla deltagare.

Mer information

Mer om digitala workshops

Mer om workshops för framgångsrik trafikplanering

Kundcase: Två dagars arbete ersätter ett helt års arbete

Välkommen att kontakta Caroline Ljungberg Toulson
Telefon: 010-456 56 19