Ny kontorschef på Trivector Traffic Lund

2017-08-24
Hållbara transporter
Ledarskap
Trivector

Lena Fredriksson är ny kontorschef på Trivector Traffic i Lund. Lena har arbetat på Trivector i många år, nu senast i rollen som ansvarig för affärsområdet Kollektiva transporter.

Lena har under åren främst arbetat i kollektivtrafikuppdrag med allt från övergripande strategier och forskningsprojekt till samordnad kollektivtrafik på landsbygd. Ett annat specialområde är studieresor i Tyskland, Schweiz och Frankrike, där hon har många kontakter eftersom hon har utbildat sig i Tyskland och därtill bott i Lyon i Frankrike under ett flertal år. Även fortsättningsvis kommer Lena arbeta som seniorkonsult i dessa typer av uppdrag vid sidan om sin chefsroll.

– Jag ser mycket fram emot att leda denna grupp med ytterst kunniga och trevliga medarbetare. Vi har en intressant tid framför oss med många spännande projekt, nya medarbetare och flytt till nytt kontor i centrala Lund nästa vår!

Tre kontor

Trivector Traffic har tre kontor, Lund, Stockholm och Göteborg. Kontoret i Lund är störst med knappt 30 medarbetare.

Sebastian Fält tar nu över affärsområdet Kollektiva transporter som innefattar kollektivtrafik och olika former av flexibla transportdelningstjänster. Björn Wendle som tidigare var kontorschef i Lund, fortsätter att vara marknadschef för Trivector Traffic. Han kommer också fortsätta att vara aktiv i utvecklingen av tjänsten EC2B.

Mer information

För mer information, kontakta Lena Fredriksson, 010-456 56 36 eller Christer Ljungberg, vd, 010-456 56 01.