Exjobb på IT-bolag i Lund

2017-01-30
IT-System
Innovation
IT i trafiken

Trivector System söker studenter som vill göra examensarbete inom IT-system och presentationsutrustning till kollektivtrafikområdet.

Trivector System som är verksamt inom IT-system och presentationsutrustning till kollektivtrafikområdet söker dig som vill göra exjobb inom detta område.  Du får möjlighet att fördjupa dig inom ett aktuellt område och leta fram ny kunskap som både vi, studenterna och omvärlden kan ha nytta av. Flera av våra nuvarande anställda har kommit in i företaget genom att göra sitt exjobb hos oss. Vi är öppna för förslag inom något av de områden där vi är praktiskt verksamma.

Idélista – IT-system och presentationsutrustning

  • IOT – Kan internet of things användas i framtidens realtidssystem för kollektivtrafik?
  • UX – Hur gör man en 55” stor ”utomhus-ipad” till ett bra hjälpmedel i kollektivtrafiken?
  • Mobil IT – Hur ser nästa generations appar/mobila hjälpmedel ut? En SMS-tjänst, en wearable app eller är det Siri/Alexa som ska fixa allt?
  • Atmel/Arm – Vi har redan flera intelligenta styr- och övervakningsfunktioner i våra skärmar. Vad innehåller nästa version?
  • Batteriteknik – Strömsnåla skyltar som kan drivas med förnyelsebar energi
  • MEAN Stack – En stor del av nyutvecklingen på Trivector sker i MEAN-stacken. Här finns det utrymme för alla typer av mjukvaruorienterade exjobb.

Mer information

Kontaktperson för Trivector Systems exjobb är marknadschef Per-Olof Diderot, 0705-890889.

Läs mer om exjobb på Trivector.

Se hur vår nya touch-skylt fungerar.

Prenumerera Följ Trivector System på LinkedIn.