Förstå framtiden först

DSK - Infopelare

DSK - En ljusstark Digital Signage nyhet för utomhusbruk

DSK är en infopelare som kan utrustas med den senaste digitala tekniken för att kunna visa högkvalitativt Digital Signage innehåll.

DSK infopelare

Ljusstarka bildskärmar

Infopelaren har motsvarande egenskaper som Trivectors DSP-serien men placeras golvmonterad. DSK skapar goda förutsättningar att visa infotainmentmaterial i det offentliga rummet, både utomhus och i ljusutsatta inomhusmiljöer. DSK-skåpets bildskärm är på 55” och har en ljusstyrka 2500 candela alternativt 700 beroende på om den skall placeras utom- eller inomhus. Den är även utrustad med dator som anpassas efter det material som skall visas. För styrning av fläkt- och bakgrundsljus används Trivectors egenutvecklade energisparkort TriControl som gör att skylten inte lyser mer än nödvändigt, speciellt under dygnets mörka timmar.

Förstärkt varumärkesprofilering

Trivector har i över 20 år kunnat erbjuda vandal- och klimatsäkrade kapslingar. Nu märker vi ett allt större intresse från kunder att kunna använda digitala bildskärmskapslingar/skåp tillsammans med en varumärkesmodul, för att tydliggöra avsändaren. I samverkan med ett ljusreklambolag kan vi nu erbjuda skräddarsydda varumärkesmoduler. Allt från materialval till ljussättning av varumärkesmodulen görs i enlighet med de grafiska riktlinjer som kunden har.

Läs mer

Mer information

Kontakta gärna oss om du vill veta mer