Förstå framtiden först

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Managementkonsult sökes till våra kontor i Lund och Göteborg

Som konsult är du djupt involverad i våra uppdragsgivares vidareutveckling – alltid med starkt fokus på hållbara och användbara processer.

Konkreta exempel på uppdrag:

  • Kartlägga och utveckla produktions- och innovationsprocesser.
  • Skapa och implementera ledningssystem.
  • Strategi- och visionsförankring ner till operativ nivå.
  • Leda såväl kurser som workshops. Vi har ett mycket uppskattat utbildningsprogram och certifierar även i processutveckling.

Vi kan garantera att du kommer att få intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du har kul på jobbet och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor. Till detta kan läggas att arbetet vi utför är riktigt meningsfullt och att vi gör skillnad. En härlig känsla att gå hem med efter arbetsdagen! Givetvis har vi även bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Du har relevant akademisk bakgrund som exempelvis civilingenjör eller civilekonom och har ca 3-10 års arbetslivserfarenhet. Vi vill gärna att du har arbetat i en linjebefattning med förändringsledning och/eller strategiutveckling, exempelvis i ett större företag inom tillverkningsindustrin eller inom den offentliga sektorn. Det är en fördel om du även har erfarenhet av att facilitera och utbilda.

Karaktäriserande för dig är att du är nyfiken, har lätt för att skapa goda relationer, är en analytisk problemlösare samt att du är resultatdriven med ett effektivt arbetssätt.

Vi ser fram emot att höra av dig snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 5 maj.

Läs mer om tjänsten och hur du söker i annonsen.

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan. Läs gärna mer om våra vanligaste yrkesroller.
Trivector Traffic:
Paulina Soliman, paulina.soliman@remove-this.trivector.se ,010-456 56 02, Stockholm
Lennart Persson, lennart.persson@remove-this.trivector.se, 010-456 56 03, Göteborg
Lena Richardsson, lena.richardsson@remove-this.trivector.se, 010-456 56 36, Lund
Trivector System:
Klas Odelid, 010-456 57 03
Trivector LogiQ:
Anders Ljungberg, 010-456 57 81