Förstå framtiden först

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Erfaren konsult inom trafik- och transportplanering till Stockholm

Har du drivkraft att vilja förstå och forma en hållbar framtid? Är du expert eller har längre erfarenhet från branschen, gärna med bakgrund inom forskning? Då är det dig vi söker till vårt Stockholmskontor.

På Trivector råder högtryck och vi behöver fler talangfulla och engagerade medarbetare med erfarenhet inom Kollektiva transporter, Samhällsplanering eller Stadsutveckling.

Hos oss arbetar du i en utvecklande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

Läs mer och skicka in din ansökan senast 10/2.

Erfaren redovisningsekonom och löneadministratör

Tjänsten innebär att självständigt hantera ekonomifunktionen för tre av Trivectorkoncernens bolag (moderbolaget samt två av verksamhetsbolagen). Arbetet som geografiskt är förlagt till Lund omfattar lönehantering, fakturering, registrering av leverantörsfakturor, in- och utbetalningar samt avstämningar, skattedeklarationer och upprättande av månatliga bokslut.

Vi söker en erfaren och självständig redovisningsekonom med kunskap även inom lön och som är van vid att hantera flera bolag parallellt hela vägen genom månadsbokslut. Du är van användare av affärssystem och har goda kunskaper i excel.

Lär mer om tjänsten.

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan. Läs gärna mer om våra vanligaste yrkesroller.
Trivector Traffic:
Christer Ljungberg, 010-456 56 01
Trivector System:
Klas Odelid, 010-456 57 03
Trivector LogiQ:
Anders Ljungberg, 010-456 57 81