Lediga tjänster

  Lediga tjänster

  Trivector söker

  Trivector LogiQ söker: Managementkonsult - verksamhetsutveckling till kontoret i Lund eller Göteborg

  Söker du en dynamisk arbetsmiljö som utmanar dig, stöttar dig samt inspirerar och uppmuntrar dig? Vill du dessutom utveckla organisationer och göra verklig skillnad? Då har vi jobbet för dig! Du kommer bland annat att arbeta med verksamhetsanalys, förändringsledning och implementering av nya arbetssätt.

  Föreläsning, workshop

  En vanlig dag på jobbet

  Konsultarbetet är varierat och du kommer att ingå i projektteam där du tillsammans med erfarna och utvecklingsdrivna kollegor tar fram värdeskapande processer och därmed bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av kunder och projekt; från att kartlägga och utveckla produktions- och innovationsprocesser för företag inom tillverkningsindustrin till att effektivisera och kundorientera offentlig verksamhet.

  Beroende på uppdragens utmaning varierar projekten i omfattning avseende längd och svårighetsgrad. Mycket av det vi gör utförs på plats hos våra kunder. Givetvis använder vi även digitala plattformar för olika möten, utbildningar, workshops och webbinarier.

  Din utveckling bidrar till vår utveckling

  Vi söker dig som är i början av din karriär. Du är antingen nyutexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet. Utbildningsmässigt är du civilingenjör, civilekonom eller beteendevetare. Har du på något sätt skaffat dig erfarenhet av gränslandet där verksamhetsutveckling och hållbarhetsfrågor möts vore det toppen.

  Då vi har en prestigelös miljö delar vi alla med av oss av våra kunskaper. Vi kan därför garantera att du snabbt kommer att öka din förståelse för komplexa business case samt få en bred kompetens inom verksamhetsutveckling – både på strategiskt och operativ nivå. Med tiden kanske du vill specialisera dig inom ett eller flera kompetensområden. För varje steg i din karriär får du vägledning och kontinuerligt utformas en utvecklingsplan för att möta dina behov.

  Vi fäster stor vikt vid din personlighet och söker dig som är nyfiken, har lätt för att skapa goda relationer, är en analytisk problemlösare samt är resultatdriven med ett effektivt arbetssätt.

  Vi har mycket att erbjuda

  Trivector LogiQ är idag ett av Sveriges ledande företag inom processbaserad utveckling och ledning av verksamheter. Vi arbetar både som konsulter och utbildare. I våra uppdrag utgår vi ifrån en gedigen metodbas och är helt inriktade på konkreta resultat och de effekter de ger. Många av våra kunder är välkända varumärken med internationell verksamhet, men vi arbetar även för mindre företag och för den offentliga sektorn.

  Hos oss är arbete och glädje inte endast två ord utan vi kombinerar dem till ett viktigt begrepp som är utmärkande för oss – arbetsglädje! Och, detta uppnår vi på många olika sätt. Till detta kan läggas att arbetet vi utför är riktigt meningsfullt. En härlig känsla att gå hem med efter en arbetsdag. Vi har bra anställningsvillkor och våra starka värderingar har lett fram till en stark företagskultur. Innebörden i värderingarna sammanfattar vi i tre ord; seriositet, kreativitet och engagemang.

  Våra kontorsmiljöer bjuder in till välmående och hög trivsel som medför att både medarbetare och besökare känner sig som hemma. Återbruk och materialval med fokus på långsiktighet gör kontoren hållbara både visuellt och materiellt.

  Vi ser fram emot att höra av dig!

  Verkar detta vara rätt för dig och du stämmer med profilen så är du välkommen att skicka ditt CV. Vi uppskattar också om du skriver några rader om dig själv och varför denna befattning lockar dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Camilla Hefvelin på Clienta Kompetensförsörjning. Hör av dig senast den 15 oktober till konsult.trivector@clienta.se

  Trivector Traffic söker forskarutbildad konsult till Göteborgskontoret

  Har du drivkraft att vilja förstå och forma vår hållbara framtid? Har du forskarbakgrund med inriktning mot transportsystem eller mobilitet? Vill du hjälpa våra många olika uppdragsgivare att skapa  hållbara transportlösningar? Då är det dig vi söker till vårt offensiva Göteborgskontor!

  Vi erbjuder

  • Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlös­ningar för en hållbar framtid.
  • Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering.
  • Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regi­oner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbran­schen, andra privata företag samt en rad forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket.
  • Vi uppmuntrar även egna innovationer, exempelvis har vi utvecklat en digital resvane-app TRavel-VU. Vi har också skapat ett start-up bolag, EC2B, som arbetar med mobilitet som tjänst.
  • Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team med medarbetare som stöt­tar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utveck­las och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord.
  • Våra kontor i Lund, Stockholm och Göteborg arbetar som ett gemensamt företag vilket ger dig möjlighet att jobba över hela landet.

  Vi söker dig som

  • Har förmåga att producera och omsätta forskningsresultat till nytta i samhället och för våra kunder.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har ett intresse för att kombinera din forskarkompetens med att vara konsult och bidra till våra kunders framgång.
  • Har förmåga och önskan att utveckla din förmåga och kompetens inom områden viktiga för framtidens hållbara transportsystem så som till exempel elektrifiering, digitalisering/AI, tjänstefiering, cirkulär ekonomi, sociala innovationer eller aktiv mobilitet.
  • Är lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatinriktad och analytisk. Du gillar att arbeta såväl själv­ständigt som i projektgrupp, och du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • I första hand vill arbeta på vårt kontor i Göteborg

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: trafikkonsult@trivector.se. Urval sker löpande.

  Vill du veta mer, kontakta vår kontorschef i Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03.

  Trivector Traffic söker erfarna konsulter inom trafik- och transportplanering till Göteborg och Stockholm

  Har du drivkraft att vilja förstå och forma en hållbar framtid? Är du expert eller har längre erfarenhet från trafik- och /eller transportplanering? Kanske till och med har erfarenhet av forskning? Då är det dig vi söker!

  Vi erbjuder

  Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt företag, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering. Som medarbetare hos oss är du med och formar framtiden.

  Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regi­oner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbran­schen, andra privata företag samt forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket. Vi utvecklar också egna innovationer, som resvane-appen TRavel-VU, och transport som tjänst i egna bolaget EC2B.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöt­tar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utveck­las och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord. Vi erbjuder en utvecklande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

  Vi söker dig som

  • Är civilingenjör inom väg- och vatten, samhällsbyggnadsteknik, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens så att den matchar ett ständigt skiftande behov inom våra befintliga eller nya marknader.
  • Likt oss andra är du trevlig, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk.
  • Gillar att arbeta såväl själv­ständigt som i projektgrupp. Och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Forskarutbildning och/eller erfarenhet är meriterande.
  • Allt fler av våra uppdrag berör affärsutveckling, innovation och entreprenörskap och sådan erfarenhet är meriterande.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: trafikkonsult@trivector.se. Urval sker löpande.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer
  Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03
  Stockholm: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02

  Trivector Traffic söker trafikanalytiker som vill jobba för en hållbar framtid

  Trivector har många spännande uppdrag inriktade på att stärka våra kunders förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid. Nu behöver vi bland annat fler engagerade och kreativa trafikanalytiker. Vi gör allt från analyser av framkomligheten för stombussnätet i Stockholm till makro- och mikrosimuleringar av effekterna för alla trafikslag i pågående stadsomvandling i Kiruna. Vi analyserar också till exempel hur delade självkörande fordon kan komma att påverka och komplettera kollektivtrafiken.

   

  Vi erbjuder

  Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid.

  Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering.

  Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regioner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbranschen, andra privata företag samt forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket. Vi utvecklar också egna innovationer, som resvane-appen Travel-VU, och transport som tjänst i egna bolaget EC2B.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utvecklas och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord. Vi erbjuder en utvecklande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

  Vi söker dig som

  • Du är trafikanalytiker med kunskaper i analysverktyg som VISUM/VISSIM, Sampers och Capcal, har förmåga att se helheter, och har ett stort engagemang för ett långsiktigt hållbart transportsystem. Det är en fördel om du även har kunskaper inom programmering, klassisk trafikplanering och stadsutveckling.
  • Du är civilingenjör inom Kommunikation, transport och samhälle (KTS), väg- och vatten eller har motsvarande liknande utbildning.
  • Likt oss andra är du lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatinriktad och analytisk. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp, och är van att leda uppdrag och ha kontakt med kunder. Du är dessutom bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Du har minst fem års erfarenhet av trafikanalysuppdrag. Särskilt meriterande är erfarenhet av analysarbete inom kollektivtrafik.
  • Du har förmåga att utveckla din kompetens och att skapa din egen efterfrågan så att den matchar vår ständigt skiftande marknad.
  • Du är van vid att bygga upp långsiktiga samarbeten med uppdragsgivare, för att stärka deras förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.

  Vi söker konsulter för anställning på något av våra kontor i Lund, Stockholm eller Göteborg.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: trafikkonsult@trivector.se. Urval sker löpande.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02 (Stockholm), Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36 (Lund)

  Trivector Traffic söker utvecklare som vill koda för en hållbar framtid

  Söker du en dynamisk arbetsmiljö som utmanar dig, stöttar dig samt inspirerar och uppmuntrar dig? Vill du dessutom arbeta med att utveckla ett mer hållbart samhälle med fokus på transporter? Då har vi jobbet för dig! Som utvecklare kommer du arbeta både med nyutveckling i framkant och underhåll av mjukvara i våra befintliga produkter.

  Trivector Traffic medarbetare

   

  Vi erbjuder framkant för en hållbar framtid

  Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett konsultföretag med starkt kunskapsfokus och expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering. En grundbult i vårt arbete är att analysera resvanor och ta fram lösningar som påverkar resvanor. Unikt för oss är att vi har utvecklat egna digitala produkter – som idag är världsledande.

  Ett exempel är TravelVu – ett verktyg för appbaserad resvaneundersökning. Här kommer du jobba i ett multidisciplinärt team med att vidareutveckla, underhålla och skapa nya funktioner som förbättrar och breddar marknaden för TravelVu och webbanalysverktyget TravelViewer. Ett annat är EC2B – transport som tjänst, där du får tillgång till många olika transportmedel i samma app, utan att behöva äga dem.

  Utöver våra ledande innovationer kommer du också jobba i projekt med våra trafikplanerare där ni tillsammans hittar nya smarta lösningar och hjälper våra kunder att ta oss mot en mer hållbar framtid.

  Din utveckling bidrar till vår utveckling

  Du kommer att arbeta i team med blandade kompetenser och gemensamt mål. Er uppgift är att vidareutveckla och underhålla våra tekniska innovationer. Rent konkret innebär det projekt med fokus på bland annat apputveckling, molnlösningar samt UI och UX. Hos oss har du stort handlingsutrymme! Du kommer både att arbeta med problemlösning i våra befintliga produkter och vara en självklar del i att utveckla nya digitala lösningar och plattformar. Vi ser fram emot dina initiativ och idéer som ytterligare ska bidra till vår utveckling!

  Tonvikten ligger på att utveckla applikationer där vi gärna ser att du kan jobba med en funktion och implementera frontend och, med stöd av vår backend-expert, implementera server-funktionerna också. Vi jobbar tight tillsammans som i ett start-up och du är med och uppdaterar och skapar nya funktioner från början till slut. Vi gör det konkret tillsammans och har inte stora serviceavdelningar som servar och styr. Dina kunskaper, tankar och utveckling är med och formar produkter och lösningar.

  • Utveckla funktioner och implementera frontend
  • Då får gärna även implementera nya funktioner på server-sidan för den feature du jobbar på.
  • Delta i underhåll och uppgraderingar, främst på frontend

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utvecklas och trivas. Kreativitet, engagemang och seriositet är våra ledord, vilket vi förverkligar tillsammans. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du som utvecklare arbetar i praktiken och dina arbetsinsatser får direkt nytta. Du har stora möjligheter att utforma lösningarna du implementerar och att påverka din egen utveckling.

  För att lyckas i rollen

  I grunden har du ett genuint intresse för programmering som ska leda till något konkret och användbart. Vad gäller utbildning har vi ett öppet sinne. Det viktigaste är att du är en skicklig utvecklare med flera års erfarenhet. Du har även förmågan att snabbt ta till det olika programmeringsspråk och ramverk.

  Exempel på tekniker vi arbetar med idag:

  • JavaScript
  • HTML
  • CSS/SASS
  • Vue
  • Angular/Ionic
  • Backend: PHP & Python
  • Git, tester och CI/CD

  Vilka ramverk vi jobbar med framöver är du med och påverkar.

  Vi fäster stor vikt vid din personlighet och söker dig som är analytisk problemlösare, har ett strukturerat arbetssätt samt är effektiv, flexibel och utvecklingsinriktad. Som oss andra är du en positiv samarbetare som både gillar att arbeta självständigt och i team.

  Vi har kul på jobbet!

  Vi har kul på jobbet! Vi driver, utvecklar och skapar kunskap och innovationer som får konkret betydelse i arbetet mot en mer hållbar framtid. Välkommen med din ansökan till något av våra kontor i Lund, Stockholm eller Göteborg.

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: programmerare@trivector.se. Urval sker löpande. Märk ansökan med ”utvecklare” i ämnesraden.

  Vill du veta mer, kontakta kontorschef Lena för allmän information om Trivector och Emeli för mer information om TravelVu och aktuell utveckling.
  Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36
  Emeli Adell, emeli.adell@trivector.se, 010-456 56 22

   

  Skicka in en spontanansökan

  Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan. Läs gärna mer om våra vanligaste yrkesroller.

  Trivector LogiQ:
  Anders Ljungberg, 010-456 57 81

  Trivector System: 
  Klas Odelid, 010-456 57 03

  Trivector Traffic: 
  Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se ,010-456 56 02, Stockholm
  Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03, Göteborg
  Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36, Lund

  På Trivector Traffic är vi alltid intresserade av att anställa engagerade och kreativa forskare med intresse för hållbar samhällsutveckling. Vi särskilt intresserade av att bli fler forskarutbildade i Göteborg och Stockholm. Har du forskarexamen, ett stort samhällsengagemang, förmåga att se helheter och gillar att omsätta dina kunskaper i praktiken? Då kan du vara den vi söker.

  Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt och expansivt företag med god arbetsmiljö och stark gemenskap, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av ett långsiktigt hållbart transportsystem.

  Är du intresserad av att höra mer om oss och hur det skulle kunna vara att arbeta på Trivector – hör av dig till Lena Smidfelt Rosqvist, forskningschef Trivector Traffic, eller Christer Ljungberg, vd.