Lediga tjänster

  Lediga tjänster

  Trivector söker

  Trivector Traffic söker forskarutbildad konsult till Göteborgskontoret

  Har du drivkraft att vilja förstå och forma vår hållbara framtid? Har du forskarbakgrund med inriktning mot transportsystem eller mobilitet? Vill du hjälpa våra många olika uppdragsgivare att skapa  hållbara transportlösningar? Då är det dig vi söker till vårt offensiva Göteborgskontor!

  Vi erbjuder

  • Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlös­ningar för en hållbar framtid.
  • Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering.
  • Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regi­oner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbran­schen, andra privata företag samt en rad forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket.
  • Vi uppmuntrar även egna innovationer, exempelvis har vi utvecklat en digital resvane-app TRavel-VU. Vi har också skapat ett start-up bolag, EC2B, som arbetar med mobilitet som tjänst.
  • Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team med medarbetare som stöt­tar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utveck­las och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord.
  • Våra kontor i Lund, Stockholm och Göteborg arbetar som ett gemensamt företag vilket ger dig möjlighet att jobba över hela landet.

  Vi söker dig som

  • Har förmåga att producera och omsätta forskningsresultat till nytta i samhället och för våra kunder.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har ett intresse för att kombinera din forskarkompetens med att vara konsult och bidra till våra kunders framgång.
  • Har förmåga och önskan att utveckla din förmåga och kompetens inom områden viktiga för framtidens hållbara transportsystem så som till exempel elektrifiering, digitalisering/AI, tjänstefiering, cirkulär ekonomi, sociala innovationer eller aktiv mobilitet.
  • Är lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatinriktad och analytisk. Du gillar att arbeta såväl själv­ständigt som i projektgrupp, och du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • I första hand vill arbeta på vårt kontor i Göteborg

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan senast den 15 augusti till: trafikkonsult@trivector.se.

  Vill du veta mer, kontakta vår kontorschef i Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03.

  Trivector Traffic söker erfarna konsulter inom trafik- och transportplanering till Göteborg, Stockholm och Lund

  Har du drivkraft att vilja förstå och forma en hållbar framtid? Är du expert eller har längre erfarenhet från trafik- och /eller transportplanering? Kanske till och med har erfarenhet av forskning? Då är det dig vi söker!

  Vi erbjuder

  Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt företag, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering. Som medarbetare hos oss är du med och formar framtiden.

  Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regi­oner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbran­schen, andra privata företag samt forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket. Vi utvecklar också egna innovationer, som resvane-appen TRavel-VU, och transport som tjänst i egna bolaget EC2B.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöt­tar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utveck­las och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord. Vi erbjuder en utvecklande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

  Vi söker dig som

  • Är civilingenjör inom väg- och vatten, samhällsbyggnadsteknik, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens så att den matchar ett ständigt skiftande behov inom våra befintliga eller nya marknader.
  • Likt oss andra är du trevlig, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk.
  • Gillar att arbeta såväl själv­ständigt som i projektgrupp. Och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Forskarutbildning och/eller erfarenhet är meriterande.
  • Allt fler av våra uppdrag berör affärsutveckling, innovation och entreprenörskap och sådan erfarenhet är meriterande.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan senast den 15 augusti till: trafikkonsult@trivector.se.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer
  Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03
  Stockholm: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02 eller
  Lund: Lena Richardsson, lena.richardsson@trivector.se, 010-456 56 36.

  Trivector Traffic söker trafikanalytiker som vill jobba för en hållbar framtid

  Trivector har många spännande uppdrag inriktade på att stärka våra kunders förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid. Nu behöver vi bland annat fler engagerade och kreativa trafikanalytiker. Vi gör allt från analyser av framkomligheten för stombussnätet i Stockholm till makro- och mikrosimuleringar av effekterna för alla trafikslag i pågående stadsomvandling i Kiruna. Vi analyserar också till exempel hur delade självkörande fordon kan komma att påverka och komplettera kollektivtrafiken.

   

  Vi erbjuder

  Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid.

  Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering.

  Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regioner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbranschen, andra privata företag samt forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket. Vi utvecklar också egna innovationer, som resvane-appen Travel-VU, och transport som tjänst i egna bolaget EC2B.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utvecklas och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord. Vi erbjuder en utvecklande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling.

  Vi söker dig som

  • Du är trafikanalytiker med kunskaper i analysverktyg som VISUM/VISSIM, Sampers och Capcal, har förmåga att se helheter, och har ett stort engagemang för ett långsiktigt hållbart transportsystem. Det är en fördel om du även har kunskaper inom programmering, klassisk trafikplanering och stadsutveckling.
  • Du är civilingenjör inom Kommunikation, transport och samhälle (KTS), väg- och vatten eller har motsvarande liknande utbildning.
  • Likt oss andra är du lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatinriktad och analytisk. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp, och är van att leda uppdrag och ha kontakt med kunder. Du är dessutom bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Du har minst fem års erfarenhet av trafikanalysuppdrag. Särskilt meriterande är erfarenhet av analysarbete inom kollektivtrafik.
  • Du har förmåga att utveckla din kompetens och att skapa din egen efterfrågan så att den matchar vår ständigt skiftande marknad.
  • Du är van vid att bygga upp långsiktiga samarbeten med uppdragsgivare, för att stärka deras förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.

  Vi söker konsulter för anställning på något av våra kontor i Lund, Stockholm eller Göteborg.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan senast den 15 augusti till: trafikkonsult@trivector.se.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02 (Stockholm), Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36 (Lund)

  Skicka in en spontanansökan

  Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan. Läs gärna mer om våra vanligaste yrkesroller.

  Trivector LogiQ:
  Anders Ljungberg, 010-456 57 81

  Trivector System: 
  Klas Odelid, 010-456 57 03

  Trivector Traffic: 
  Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se ,010-456 56 02, Stockholm
  Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03, Göteborg
  Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36, Lund

  På Trivector Traffic är vi alltid intresserade av att anställa engagerade och kreativa forskare med intresse för hållbar samhällsutveckling. Vi särskilt intresserade av att bli fler forskarutbildade i Göteborg och Stockholm. Har du forskarexamen, ett stort samhällsengagemang, förmåga att se helheter och gillar att omsätta dina kunskaper i praktiken? Då kan du vara den vi söker.

  Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt och expansivt företag med god arbetsmiljö och stark gemenskap, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av ett långsiktigt hållbart transportsystem.

  Är du intresserad av att höra mer om oss och hur det skulle kunna vara att arbeta på Trivector – hör av dig till Lena Smidfelt Rosqvist, forskningschef Trivector Traffic, eller Christer Ljungberg, vd.