Erfarna konsulter inom trafik- och transportplanering

  Erfarna konsulter inom trafik- och transportplanering till Göteborg och Stockholm

  Har du drivkraft att bidra till en hållbar framtid i vårt snabbföränderliga och högteknologiska samhälle? Är du van att leda uppdrag och processer inom trafik- och transportplanering? Är du en kunnig och erfaren konsult och kanske till och med har en forskarutbildning? Då är det dig vi söker!

  workshop på Trivector

  Hos oss kan du utvecklas

  Vill du jobba i ett företag som låter dig utvecklas utifrån dina drivkrafter? Vi är ett innovativt företag som erbjuder en inspirerande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Vi har en hög kunskapsprofil och hög andel forskarutbildade som bidrar till vår kreativa miljö.

  Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av lösningar för ett hållbart transportsystem. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering. Som medarbetare hos oss är du med och formar framtiden.

  Våra uppdragsgivare är bland annat kommuner, regi­oner, landsting, myndigheter, bolag i fastighetsbran­schen, andra privata företag samt forskningsfinansiärer som till exempel Vinnova, Energimyndigheten och Trafikverket. Vi utvecklar också egna innovationer, digitaliserade och tjänstefierade lösningar såsom resvane-appen TRavel-VU, och transport som tjänst i egna bolaget EC2B.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöt­tar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utveck­las och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord.

  Vi söker dig som

  • Är civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik, väg- och vatten, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Är van att leda komplexa uppdrag och gärna tar rollen som processledare.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens så att den matchar ett ständigt skiftande behov inom våra befintliga eller nya marknader.
  • Likt oss andra är du trevlig, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk.
  • Gillar att arbeta såväl själv­ständigt som i projektgrupp. Och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

  Forskarutbildning och/eller erfarenhet är meriterande.

  Allt fler av våra uppdrag berör affärsutveckling, innovation och entreprenörskap och sådan erfarenhet är meriterande.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: trafikkonsult@trivector.se. Urval sker löpande. Märk ansökan med ”senior trafik- och transportkonsult”.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer!
  Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03
  Stockholm: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02