Managementkonsult inom Verksamhetsutveckling

  Managementkonsult inom Verksamhetsutveckling

  Söker du en dynamisk arbetsmiljö som utmanar dig, stöttar dig samt inspirerar och uppmuntrar dig? Vill du dessutom utveckla organisationer och göra verklig skillnad? Då har vi jobbet för dig! Du kommer bland annat att arbeta med verksamhetsanalys, förändringsledning och implementering av nya arbetssätt.

  Föreläsning, workshop, managementkonsult

  En vanlig dag på jobbet

  Konsultarbetet är varierat och du kommer att ingå i projektteam där du tillsammans med erfarna och utvecklingsdrivna kollegor tar fram värdeskapande processer och därmed bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av kunder och projekt; från att kartlägga och utveckla produktions- och innovationsprocesser för företag inom tillverkningsindustrin till att effektivisera och kundorientera offentlig verksamhet.

  Beroende på uppdragens utmaning varierar projekten i omfattning avseende längd och svårighetsgrad. Mycket av det vi gör utförs på plats hos våra kunder. Givetvis använder vi även digitala plattformar för olika möten, utbildningar, workshops och webbinarier.

  Din utveckling bidrar till vår utveckling

  Utbildningsmässigt är du civilingenjör, civilekonom eller beteendevetare inom organisation och ledarskap. Oavsett inriktning är du tidigt i karriären; antingen nyexaminerad eller med några års erfarenhet (max 10 år). Har du på något sätt skaffat dig erfarenhet av gränslandet där verksamhetsutveckling och hållbarhetsfrågor möts vore det toppen.

  Vi har en prestigelös miljö som bland annat innebär att vi delar med av oss av våra kunskaper. Vi kan därför garantera att du snabbt kommer att öka din förståelse för komplexa business case samt få en bred kompetens inom verksamhetsutveckling – både på strategiskt och operativ nivå. Med tiden kanske du vill specialisera dig inom ett eller flera kompetensområden. För varje steg i din karriär får du vägledning och kontinuerligt utformas en utvecklingsplan för att möta dina behov.

  Vi fäster stor vikt vid din personlighet och söker dig som är nyfiken, har lätt för att skapa goda relationer, är en analytisk problemlösare samt är resultatdriven med ett effektivt arbetssätt.

  Vi har mycket att erbjuda

  Trivector LogiQ är idag ett av Sveriges ledande företag inom processbaserad utveckling och ledning av verksamheter. Vi arbetar både som konsulter och utbildare. I våra uppdrag utgår vi ifrån en gedigen metodbas och är helt inriktade på konkreta resultat och de effekter de ger. Många av våra kunder är välkända varumärken med internationell verksamhet, men vi arbetar även för mindre företag och för den offentliga sektorn.

  Hos oss är arbete och glädje inte endast två ord utan vi kombinerar dem till ett viktigt begrepp som är utmärkande för oss – arbetsglädje! Och, detta uppnår vi på många olika sätt. Till detta kan läggas att arbetet vi utför är riktigt meningsfullt. En härlig känsla att gå hem med efter en arbetsdag. Vi har bra anställningsvillkor och våra starka värderingar har lett fram till en stark företagskultur. Innebörden i värderingarna sammanfattar vi i tre ord; seriositet, kreativitet och engagemang.

  Våra kontorsmiljöer bjuder in till välmående och hög trivsel som medför att både medarbetare och besökare känner sig som hemma. Återbruk och materialval med fokus på långsiktighet gör kontoren hållbara både visuellt och materiellt.

  Placering: Göteborg
  Omfattning: Heltid, tillsvidare
  Tillträde: Enligt överenskommelse

  Vi ser fram emot att höra av dig!

  Verkar detta vara rätt för dig och du stämmer med profilen så är du välkommen att skicka ditt CV. Vi uppskattar också om du skriver några rader om dig själv och varför denna befattning lockar dig. Vi vill ha ditt mail senast den 17 april och ber dig att skicka den till konsult.trivector@clienta.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Camilla Hefvelin på Clienta Kompetensförsörjning.