Senior trafikkonsult som vill bidra till en hållbar framtid – Göteborg

  Senior trafikkonsult som vill bidra till en hållbar framtid

  Trivector Traffic är det mindre, men ändå stora konsultföretaget, som i över 35 år utmanat och utvecklat transportsystemet ur perspektiven ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Har du drivkraft och vill bidra till en hållbar framtid i vårt snabbföränderliga och högteknologiska samhälle? Om du är en erfaren trafikkonsult och kanske till och med har en forskarutbildning inom mobilitet och tillgänglighet så söker vi dig! Men du får vara beredd på att komma till ett mindre företag som har korta beslutsvägar och där du kan påverka på riktigt.  

  workshop på Trivector

  Hos oss utvecklas du

  Vi tror på dig som individ och att din förmåga kommer till sin rätta i en tillåtande miljö. Hos oss får du möjlighet att jobba inom olika affärsområden tillsammans med drygt 60 enbart trevliga och kompetenta kollegor över hela landet. En av våra styrkor är att vi, oavsett var vi fysiskt jobbar, alltid arbetar tillsammans.

  Trivector Traffic är ett innovativt företag som erbjuder en inspirerande miljö. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag och hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl forskning och strategi som handfast utformning och praktisk trafikplanering. Fler och fler uppdrag handlar också om elektrifiering, uppkoppling, tjänstefiering, affärsmodeller och delad mobilitet. Och vi tar endast uppdrag med potential att bidra till ökad hållbarhet.

  Du blir en del av ett sammansvetsat team som årligen stärks med sociala aktiviteter såsom större kick-offer och studieresor. Kompetensutveckling är dessutom något som vi värderar högt. Du kommer tillhöra vårt kontor i Göteborg, där även våra systerbolag Trivector LogiQ och Trivector System finns.

  För den här tjänsten söker vi dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet med en bas i trafik- och samhällsplanering. Våra uppdrag spänner över ett brett fält, från strategi till utformning och praktisk trafikplanering inom åtta olika affärsområden – Kollektiva transporter, Beteende och dialog, Samhällsplanering, Företagens transporter, Stadsutveckling, Klimat, energi & miljö, Social hållbarhet och Framtidens transporter. Vi har alltid många kollektivtrafikuppdrag så ett extra plus om du brinner för just sådana frågor. Välkommen att kontakta oss, även om du inte helt matchar beskrivningen nedan, vi vill kontinuerligt fylla på med duktiga kollegor.

  Vi söker dig som

  • Är en erfaren civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik, väg- och vatten, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag.
  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Är van att leda uppdrag och gärna tar rollen som processledare.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens så att den matchar ett ständigt skiftande behov inom våra befintliga eller nya marknader.
  • Likt oss andra är du trevlig, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk.
  • Gillar att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

  Välkommen med din ansökan!

  Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill jobba i ett företag som är lite mindre, men ändå större och som ser dig och din vilja att bidra till innovation för en hållbar framtid.

  Vill du veta mer? Kontakta vår kontorschef i Göteborg: Lennart Persson, lennart.persson@trivector.se, 010-456 56 03.

  Skicka din ansökan till: trafikkonsult@trivector.se

  Urval sker löpande.