Trafikanalytiker

  Är du trafikanalytiker som vill jobba för en hållbar framtid?

  Har du drivkraft att bidra till en hållbar framtid i vårt snabbföränderliga och högteknologiska samhälle? Är du trafikanalytiker med ett stort engagemang som gillar att använda din kreativitet till att hitta den bästa lösningen? Då är det dig vi söker!

  engagerat samtal mellan konsulterinom hållbara transporter på Trivector

  Hos oss kan du utvecklas

  Trivector är ett utpräglat kunskapsföretag med expertis inom såväl forskning och strategi, som utformning och praktisk trafikplanering.

  Vill du jobba i ett företag som låter dig utvecklas utifrån dina drivkrafter? Vi är ett innovativt företag som erbjuder en inspirerande miljö med stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Vi uppmuntrar även egna innovationer. Som medarbetare hos oss är du med och formar framtiden. Som första företag i Sverige har vi exempelvis arbetat med simulering av självkörande fordon i storstadsmiljö.

  Som trafikanalytiker på Trivector Traffic kommer du ofta använda dig av befintliga modeller inom trafikslagen, bil, kollektivtrafik, gång och cykel. Du får också vara med och utveckla nya metoder och modeller utifrån resvaneundersökningar och annan data. En viktig del i rollen är att visualisera och presentera resultat, vilket du ofta kommer att göra.

  Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utvecklas och trivas. Tillsammans är ett av våra ledord och hos oss kommer du alltid arbeta ihop med andra i varierande och spännande projekt. Du kommer arbeta tätt med kollegor som har expertis inom närliggande kompetensområden. Du kommer ingå i större och mindre projekt där du ibland har ledarrollen och kundkontakten.

  Tillsammans hittar vi hållbara och kreativa lösningar till våra kunder. Dessutom har vi roligt på jobbet!

  Vi söker dig som

  • Är trafikanalytiker med kunskaper i analysverktyg som VISUM/VISSIM, Emme, Dynameq Sampers och Capcal, har förmåga att se helheter, och har ett stort engagemang för ett långsiktigt hållbart transportsystem. Det är en fördel om du även har kunskaper inom programmering, klassisk trafikplanering och stadsutveckling.
  • Är civilingenjör inom Kommunikation, transport och samhälle (KTS), väg- och vatten eller har motsvarande liknande utbildning.
  • Likt oss andra är du lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatinriktad och analytisk. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp, och är van att leda uppdrag och ha kontakt med kunder. Du är dessutom bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Har minst fem års erfarenhet av trafikanalysuppdrag. Särskilt meriterande är erfarenhet av analysarbete inom kollektivtrafik.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens och att skapa din egen efterfrågan så att den matchar vår ständigt skiftande marknad.
  • Är van vid att bygga upp långsiktiga samarbeten med uppdragsgivare, för att stärka deras förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.

  Vi söker konsulter för anställning på något av våra kontor i Göteborg, Luleå, Lund eller Stockholm.

  Välkommen med din ansökan!

  Om du vill bli en av oss är du välkommen att skicka din ansökan snarast till: trafikkonsult@trivector.se. Märk ansökan med ”Trafikanalytiker”. Urval sker löpande.

  Vill du veta mer, kontakta någon av våra kontorschefer: Paulina Soliman, paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02 (Stockholm & Luleå), Annika Kron, annika.kron@trivector.se, 010-456 56 34 (Lund), Lennart Persson lennart.persson@trivector.se 010-456 56 03 (Göteborg)