Trafikkonsulter Luleå

  Trafikkonsulter till vårt kontor i Luleå

  Trivector Traffic är det mindre, men ändå stora konsultföretaget, som i över 35 år utmanat och utvecklat transportsystemet ur perspektiven ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Nu behöver vi bli fler på vårt nystartade kontor i Luleå.

  Har du drivkraft att bidra till en hållbar framtid i vårt snabbföränderliga och allt mer digitaliserade samhälle? Är du kundfokuserad, engagerad, nyfiken och gillar att använda din kreativitet till att hitta den bästa lösningen? Har du branscherfarenhet med inriktning mot transportsystem eller mobilitet? Ta då chansen att skicka en intresseanmälan till oss!

  Hos oss utvecklas du

  Vi tror på dig som individ och att din förmåga kommer till sin rätta i en tillåtande miljö. Hos oss får du möjlighet att jobba inom olika affärsområden tillsammans med drygt 60 enbart trevliga och kompetenta kollegor över hela landet. En av våra styrkor är att vi, oavsett var vi fysiskt jobbar, alltid arbetar tillsammans.

  Trivector Traffic är ett innovativt företag som erbjuder en inspirerande miljö. Vi är ett utpräglat kunskapsföretag och hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl forskning och strategi som handfast stadsutveckling, utformning och trafikplanering. Fler och fler uppdrag handlar också om elektrifiering, uppkoppling, tjänstefiering, affärsmodeller och delad mobilitet. Och vi tar endast uppdrag med potential att bidra till ökad hållbarhet.

  Du blir en del av ett sammansvetsat team som årligen stärks med sociala aktiviteter såsom större kick-offer och studieresor. Kompetensutveckling är dessutom något som vi värderar högt. Du kommer tillhöra vårt kontor i Luleå, och blir en nyckelperson i vår fortsatta etablering i regionen.

  Vi söker i första hand dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet med en bas i trafik- och samhällsplanering. Våra uppdrag spänner över ett brett fält, från strategi till utformning och praktisk trafikplanering inom åtta olika affärsområden – Kollektiva transporter, Beteende och dialog, Samhällsplanering, Företagens transporter, Stadsutveckling, Klimat, energi & miljö, Social hållbarhet och Framtidens transporter. Om du har intresse & erfarenhet inom trafikanalys, kollektivtrafik eller parkering och mobilitet kopplat till stadsutveckling är det särskilt intressant utifrån det behov vi har i regionen. Välkommen att kontakta oss, även om du inte helt matchar beskrivningen nedan, vi vill kontinuerligt fylla på med duktiga kollegor.

  Vi söker dig som

  Är en erfaren civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik, väg- och vatten, eller har genom annan högskoleutbildning och erfarenhet skaffat dig motsvarande kunskaper inom områden som är relevanta för våra uppdrag.

  • Har förmåga att röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten som stärker våra uppdragsgivares förmåga att bidra till ett transportsystem för en hållbar framtid.
  • Är van att leda uppdrag och gärna tar rollen som processledare.
  • Har förmåga att skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder.
  • Har förmåga att utveckla din kompetens så att den matchar ett ständigt skiftande behov inom våra befintliga eller nya marknader.
  • Likt oss andra är du trevlig, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk.
  • Gillar att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

  Välkommen med din ansökan!

  Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill jobba i ett företag som är lite mindre, men ändå större och som ser dig och din vilja att bidra till innovation för en hållbar framtid.

  Vill du veta mer? Kontakta vår kontorschef i Stockholm: Paulina Soliman paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02

  Skicka din intresseanmälan till: trafikkonsult@trivector.se

  Urval sker löpande.