Utvecklare som vill koda för en hållbar framtid

  Utvecklare som vill koda för en hållbar framtid

  Söker du en dynamisk arbetsmiljö som utmanar, inspirerar, uppmuntrar och stödjer dig? Vill du dessutom arbeta med att utveckla ett mer hållbart samhälle med fokus på transporter? Då har vi jobbet för dig!

  Trivector Traffic medarbetare

  Hållbart transportsystem och olika kompetenser

  Som del i utvecklingsteamet på Trivector Traffic kommer du arbeta i team med blandade kompetenser och gemensamma mål. Vi jobbar tight tillsammans som i ett start-up men är också del i ett större gäng av trafikkonsulter, vilket gör att det vi gör får direkt påverkan i verksamheten och för våra kunder.

  Du arbetar med fokus på bland annat apputveckling med webbteknologier, ren webbutveckling samt utformning av UI och UX. Både med att utveckla nya digitala lösningar och produkter och med problemlösning i befintliga produkter. Du kommer utveckla och implementera funktioner front-end och, med stöd av vår backend-expertis, är du också med och implementerar serverfunktioner.

  Din utveckling bidrar till vår utveckling

  I grunden har du ett genuint intresse för programmering som ska leda till något konkret och användbart. Vad gäller utbildning har vi ett öppet sinne. Det viktigaste är att du är en skicklig utvecklare med flera års erfarenhet. Du har även förmågan att snabbt ta till dig olika programmeringsspråk och ramverk.

  Hos oss har du stort handlingsutrymme! Du kommer vara med och påverka våra produkter och vara en självklar del i att utveckla nya digitala lösningar och plattformar. Vi ser fram emot dina initiativ och idéer som ytterligare bidrar till vår utveckling!

  Exempel på tekniker vi arbetar med idag:

  • TypeScript/JavaScript
  • HTML
  • CSS/SASS
  • Vue
  • Angular/Ionic
  • Backend: Python & PHP
  • Git, tester och CI/CD

  Vi fäster stor vikt vid din personlighet och söker dig som är analytisk problemlösare, har ett strukturerat arbetssätt samt är effektiv, flexibel och utvecklingsinriktad. Som oss andra är du en positiv samarbetare som både gillar att arbeta självständigt och i team.

  Vi har mycket att erbjuda

  Som medarbetare på Trivector Traffic befinner du dig i framkant när det gäller utveckling av transportlösningar för en hållbar framtid. Vi är ett konsultföretag med stor passion, starkt kunskapsfokus och expertis inom såväl forskning och strategi som utformning och praktisk trafikplanering. Unikt för oss är att vi har utvecklat egna digitala produkter – som idag är världsledande.

  TravelVu – ett verktyg för appbaserad resvaneundersökning. Här utvecklar vi ständigt nya funktioner och produkter som breddar marknaden både för TravelVu (datainsamling) och webbanalysverktyget TravelViewer. Vi jobbar både nationellt och internationellt.

  EC2B – mobility as a service. En digital tjänst för delad mobilitet. Via app får användaren enkel och samlad tillgång till flera olika sätt att resa, utan att själv behöva äga fordon.

  Utöver våra ledande innovationer kommer du också jobba i projekt med våra trafikplanerare där ni tillsammans hittar nya digitala lösningar och hjälper våra kunder att ta steg mot en mer hållbar framtid.

  Dessutom har vi roligt på jobbet. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team, med medarbetare som stöttar och lyfter varandra för att alla ska kunna leverera, utvecklas och trivas. Kreativitet, engagemang och seriositet är våra ledord, vilket vi förverkligar tillsammans. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du som utvecklare arbetar i praktiken och dina arbetsinsatser får direkt nytta. Du har stora möjligheter att utforma lösningarna du implementerar och att påverka din egen utveckling.

  Placering: Lund, Göteborg eller Stockholm
  Omfattning: Heltid, tillsvidare
  Tillträde: Enligt överenskommelse

  Vi ser fram emot att höra av dig!

  Verkar detta vara rätt för dig är du välkommen med din ansökan till något av våra kontor i Lund, Stockholm eller Göteborg. Skicka din ansökan till: utvecklare@trivector.se. Urval sker löpande.

  Vill du veta mer, kontakta kontorschef Lena för allmänna frågor eller Emeli för mer information om aktuell utveckling.

  Lena Richardson, lena.richardson@trivector.se, 010-456 56 36

  Emeli Adell, emeli.adell@trivector.se, 010-456 45 22