Förstå framtiden först

Möt oss här

KOMPIS MeetUp 6

Evenemanget har redan genomförts.

KOMPIS är initierat av Regeringens samverkansgrupp för Nästa generations resor och transporter, och är ett projekt under Drive Sweden, finansierat av Vinnova, och syftar till att främja framväxten av kombinerad mobilitet i Sverige.

Välkomna till vårt sjätte MeetUp - som denna gången hålls den 12e Juni i Stockholm med temat "State of the Union" för vår MaaS-utveckling i Sverige. Denna gång ägnas MeetUpet åt hur det har gått för MaaS-utveckling hittills och vad som händer runtom i landet på området, samt vad utgångsläget är framåt och vart utvecklingen är påväg de närmsta åren. Vi satsar därmed också på längre presentationer med djupare innehåll från MaaS-piloter, living labs och projekt från hela landet.

Detta MeetUp görs också i samarbete med slutseminariet för forskningsprojektet Framtidens mobilitetsstationer som håller föredrag under lunch.

Vår medarbetare Lennart Persson, kontorschef i Göteborg, är med i programmet och delar med sig av våra erfarenheter av hållbar mobilitet som tjänst.

Hela programmet och anmälan >>

Praktisk information

Datum

Start: 2019-06-12 - 11:00
Slut: 2019-06-12 - 19:00

Plats

Stockholm