Förstå framtiden först

Möt oss här

Konferens: Moving People towards sustainable societies

Årets viktigaste konferens fokuserar på hur vi kan skapa positiva avtryck på tre av de största utmaningarna i vår tid – klimat, hälsa och mobilitet. Åtgärder behövs nu. Konferensen erbjuder ett antal konkreta erfarenheter – det kallar vi ’change by practice’.

 

 

Markera den 10:e och 11:e september 2019 i kalendern, då Gate 21 och ett antal partners bjuder in till mobilitetskonferensen Moving People – towards sustainable societies. Med persontransport som gemensam nämnare får du här de viktigaste debatterna, konkreta exempel och nätverkande, för ditt arbete med hälsa och friskvård, klimat, stadsplanering eller dina utmaningar inom CSR, HR och Facility Management, policy och organisationsutveckling.

Under konferensen vill vi visa upp exempel på och erfarenheter av bredare mobilitets- och persontransportstrategier. Därför vill vi bjuda in er som har ett bra case, eller ett bra projekt, att hålla en presentation. Skicka en kort beskrivning av projektet, om de uppnådda resultaten och erfarenheterna. Läs mer om kriterierna för Call for papers här och ladda ner blanketten för att fylla i.

Sista datum för inlämning av förslag är 6:e juni 2019. Förslag skickas till charlotte.hauerslev@remove-this.gate21.dk.

Mer information och anmälan >>

Praktisk information

Datum

Start: 2019-09-10 - 09:00
Slut: 2019-09-11 - 17:00

Plats

Köpenhamn