Förstå framtiden först

Möt oss här

VÅGA VINN - Boklansering!

Evenemanget har redan genomförts.

Boken ”Våga vinn – processorientering för alla” är skriven av Anders Ljungberg och Everth Larsson och vänder sig till alla medarbetare – en något bortglömd målgrupp när det gäller verksamhetsutveckling. Den är skriven till och för medarbetare snarare än om dem.

Boken är unik på så vis att den har två kompletterande delar. På vänstersidorna får du följa ett praktikfall och läsa om hur Emmas Kök startas, kämpar och utvecklas till en välfungerande och processorienterad verksamhet. På högersidorna, får de som vill ha mer kunskap om verksamhetsutveckling och processorientering kommentarer och fördjupningar.

Välkommen på boklansering den 31 januari i Lund. Under kvällen kommer författarna berätta om varför boken behövs, hur den kom till och hur de hoppas att läsarna ska använda den. Vi bjuder på bubbel och snittar och när eventet är slut får du självklart med dig boken hem.

Boken släpps i januari 2019. Den kommer då kunna köpas på Trivectors webbplats och hos de stora nätbokhandlarna.

 

Våga vinn kan användas på flera olika sätt

Boken kan användas för att få inspiration och ökad förståelse för vad som driver verksamheter till att bli mer processorienterade. Den kan även användas som stöd för att tillsammans med kollegor diskutera processorienteringens möjligheter i den egna verksamheten och ge inspiration till hur man kan gå till väga för att skapa en gemensam målbild. Om er verksamhet genomgår en processorientering kan boken användas som ett konkret stöd till alla medarbetare för att underlätta deras deltagande i processutvecklingen av den egna verksamheten. Författarna hoppas att boken ska öppna upp för diskussion på arbetsplatser och skapa en ökad förståelse för processorientering och dess fördelar.

Om författarna

Författarna Anders Ljungberg och Everth Larsson har även skrivit boken ”Processbaserad verksamhetsutveckling”, en bok som används som obligatorisk kurslitteratur vid mer än 20 universitet och högskolor i Sverige och Finland. Anders Ljungberg har en doktorsexamen i processorientering från  Tekniska Högskolan i Lund. Han är grundare och VD för Trivector LogiQ AB. Everth Larsson är teknologie doktor och professor emeritus vid Tekniska högskolan i Lund samt har lång erfarenhet av konsultarbete inom logistik och verksamhetsutveckling.

Praktisk information

Datum

Start: 2019-01-31 - 16:00
Slut: 2019-01-31 - 17:00

Plats

Lund
Vävaregatan 21, plan 5

Kontakt

Ida Lindström

E-post: ida.lindstrom@trivector.se
Telefon: 010-456 57 99