Förstå framtiden först

Nyhet

Digitala utomhusskyltar med touchteknik

Trivector kan nu erbjuda pekskärmsteknik, även kallat touchteknik, i samtliga digitala utomhusskyltar. Pekskärmstekniken kan installeras i befintliga modeller vilket ger kostnadseffektiva lösningar för kunder som vill göra sina digitala skärmar interaktiva.

Användningen av pekskärmar för digital skyltning har funnits sedan början av 2000-talet. Men att få till motsvarande lösning för utomhusskärmar som utsätts för såväl väder som risk för vandalism har varit en större utmaning.

Klarar sträng kyla

Trivector levererade de första utomhusskärmarna med pekskärm för över två år sedan till Taxi på Oslo Airport. Dessa enheter har fungerat utmärkt trots bitvis sträng kyla på vintern. Med anledning av de goda resultaten från bland annat Norge så kan Trivector nu erbjuda sina kunder denna teknik i samtliga digitala utomhusskyltar. En fördel är att pekskärmstekniken kan installeras i befintliga modeller vilket ger kostnadseffektiva lösningar för kunder som vill göra sina digitala skärmar interaktiva.

Stort intresse på Persontrafikmässan 2016

Lösningen presenterades i oktober på kollektivtrafikmässan Persontrafik i Göteborg och möttes av stort intresse. Ett flertal skyltar kommer att levereras till kunder inom kollektivtrafikområdet med start under början av 2017.

Mer information

Kontakta oss gärna Per-Olof Diderot, 010-456 57 16.

Kategori

Taggar

Nyhetsarkiv