Förstå framtiden först

Nyhet

Pendela uppmuntrar till elcykling

Pendela är en ny annorlunda kampanj som syftar till att uppmuntra och stödja pendling med elcykel. Kampanjen riktas mot anställda på arbetsplatser.

Pendela består av tre delar:

  1. Skräddarsydd information. Inspirerande föreläsning och individuellt utformad information om vinster med elcykelpendling i de vanligaste pendlingsrelationerna för just ert företag. Informationen avser restid, kostnad, kaloriförbrukning och hälsoeffekt, där pendling med elcykel jämförs med bil. Denna del syftar till att inspirera till elcykling och att rekrytera medarbetare som vill testa elcykel.
  2. Test av elcykel. Era medarbetare får låna en elcykel för sina dagliga resor under ett antal veckor. De får kontinuerlig feedback via mobilappen TRavelVU om hur ofta och hur långt de cyklar och vilka vinster de uppnått med detta. De får också en Hövding-hjälm, en air- bag för cyklister, för högsta säkerhet.
  3. Push att fortsätta elcykla. Efter testet får medarbetarna som testat elcykel ett erbjudande om att köpa eller leasa en elcykel till rabatterat pris. Detta för att göra pendling med elcykel till en permanent vana.

Att pendla med elcykel är fortfarande ganska ovanligt i Sverige och de flesta ser det som en stor investering att köpa en elcykel. Genom att låta de anställda prova pendling med elcykel under en period, ökar sannolikheten för att fler ska ta steget och köpa en egen elcykel och börja cykla till jobbet.

Mer information

Ladda ner produktblad om Pendela eller kontakta Pernilla Hyllenius Mattisson, 010-456 56 07.

Prenumerera Följ Trivector Traffic på LinkedIn.

Kategori

Taggar

Nyhetsarkiv