Lyssna på Anders Ljungberg på Jämställdhetsforum

2017-01-11
Verksamhetsutveckling
Ledarskap
Verksamhetsutveckling

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens! Den arrangeras i Örebro 31 januari till 1 februari. Bland talarna finns finansminister Magdalena Andersson, förbundskapten Pia Sundhage, standup-komikern Soran Ismail, författaren Po Tidholm, Trivector LogiQs vd Anders Ljungberg och många många fler. I samband med konferensen offentliggörs också vilken organisation som vinner Svenska jämställdhetspriset 2017.

Syftet med konferensen är att ge besökarna verktyg för att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Fokus för årets konferens är att integrera ett jämställdhetsperspektiv i budgetar, styrning och verksamhetsutveckling.

Jämställd medborgardialog för levande demokrati och god kvalitet

Anders Ljungberg, vd för Trivector LogiQ och doktor i processvetenskap, kommer prata på seminariet Jämställd medborgardialog för levande demokrati och god kvalitet. Anders har ett stort intresse för verksamheters förmåga att utvecklas och skapa värde. Han är särskilt intresserad av hur verksamheter kan ledas och utvecklas genom att processynsättet omsätts i praktiken.

– En hållbar verksamhet förstår alla sina kunder och tillvaratar varje medarbetares potential – man har med andra ord lämnat det patriarkala arvet bakom sig, menar Anders.

Det går fortfarande bra att anmäla sig till konferensen. Läs mer om Forum Jämställdhet.

Mer information

Vill du veta mer om Anders Ljungbergs deltagande eller om verksamhetsutveckling, så går det bra att kontakta honom själv på 010-456 5781.

Prenumerera