”Våga vinn, processorientering för alla” är nu tillgänglig som talbok

2021-05-28
Verksamhetsutveckling
Processer
Verksamhetsutveckling

Vår bok "Våga vinn, processorientering för alla", har blivit efterfrågad av personer med läsnedsättning som inte kan läsa tryckt text. MTM (Myndigheten för tillgängliga medier) har därför gjort boken tillgänglig även för denna grupp.

Våga vinn och Dare! Win!

-Jätteroligt, säger Anders Ljungberg, Trivector LogiQs vd och en av författarna bakom boken. Roligt att det finns så stort intresse för för boken. Tanken med boken är just att alla ska kunna läsa den. Det är viktigt att alla medarbetare i en verksamhet förstår vad processbaserat arbetssätt handlar om.

En lättläst bok om processorientering

Boken Våga vinn är unik på så sätt att den vänder sig till dig och alla andra medarbetare, trots att den handlar om processorientering och verksamheters utveckling. Men egentligen är det logiskt, även om långt ifrån alla driver verksamhetsutveckling så berör det alla.

Våga vinn är också unik i sin form då den har två kompletterande delar. På vänstersidorna får du följa hur restaurangen Emmas Kök startas, kämpar och utvecklas till en välfungerande och processorienterad verksamhet. På högersidorna ges kommentarer och fördjupning för den som vill veta ännu mer om verksamhetsutveckling och processorientering.

Våga vinn finns både på svenska och engelska.

Mer information

Läs mer om våra tjänster inom processorientering.